Produkty>Oleje Kosmetyczne>Olej z krokosza barwierskiego

Olej z krokosza barwierskiego

19,00 zł

W oczekiwaniu na dostawę

Krokosz uprawiany był już w starożytnym Egipcie. Wtedy prawo do tego miał wyłącznie faraon. Wieki później pomarańczowo-czerwone kwiaty tej rośliny stosowane były jako tańszy substytut szafranu. Dziś krokosz ceniony jest ze względu na tłoczony z niego olej o dobroczynnych właściwościach. Ten specyfik o delikatnym, orzechowym zapachu posiada wielu zwolenników na całym świecie.

Więcej szczegółów

Nowy produkt

Napisz opinię

 Olej z krokosza barwierskiego

Olej z krokosza barwierskiego

Krokosz uprawiany był już w starożytnym Egipcie. Wtedy prawo do tego miał..

Produkt został dodany do koszyka
Ilość:
Razem:
W koszyku masz 0 produktów/-y. Jest jeden artykuł w koszyku.
Wartość produktów w koszyku:
Razem wysyłka :  Do ustalenia
Razem:
Kontynuować zakupy Przejdź do kasy