Produkty>Oleje Kosmetyczne>Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu

36,00 zł

Już od czasów starożytnych znane są właściwości oleju z pestek granatu. Wtedy granat uznawany był jako symbol płodności i odradzania. Legenda głosi, że swoją urodę zawdzięcza mu Kleopatra, która chętnie jadała pestki owocu i stosowała tłoczony z nich olej. Pozyskiwany z drzew Granatowca właściwego, jednej z najstarszych roślin hodowanych na Bliskim Wschodzie.

Więcej szczegółów

Nowy produkt

Napisz opinię

 Olej z pestek granatu

Olej z pestek granatu

Już od czasów starożytnych znane są właściwości oleju z pestek..

Produkt został dodany do koszyka
Ilość:
Razem:
W koszyku masz 0 produktów/-y. Jest jeden artykuł w koszyku.
Wartość produktów w koszyku:
Razem wysyłka :  Do ustalenia
Razem:
Kontynuować zakupy Przejdź do kasy