Produkty>Oleje Kosmetyczne>Olej z pestek winogron

Olej z pestek winogron

25,00 zł

Przez setki lat pestki winogron nie były wykorzystywane – dopiero dziś, dzięki rozwiniętej technologii, możemy pozyskiwać oleje nawet z tak mało oleistych produktów. Cieszymy się, że tak się stało. Odkryto bowiem niebanalny wpływ tego oleju na skórę, między innymi dzięki ogromnej zawartości witaminy E, opóźniającej procesy starzenia się.

Więcej szczegółów

  • 30 ml

Nowy produkt

Napisz opinię

 Olej z pestek malin

Olej z pestek malin

Czy wiesz, że do wyprodukowania 18 litrów oleju potrzeba ciężarówki malin?..

Produkt został dodany do koszyka
Ilość:
Razem:
W koszyku masz 0 produktów/-y. Jest jeden artykuł w koszyku.
Wartość produktów w koszyku:
Razem wysyłka :  Do ustalenia
Razem:
Kontynuować zakupy Przejdź do kasy